Recette de la Mexican Chocolate Stout de Copper Kettle Brewing Company.
Quantité | Nom | Malterie | Forme | Addition | Couleur | Proportions | Coût total |
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5 kg | Malt Pale Ale | Weyermann | Grains | - | 6 EBC | 74.9 % | - |
450 g | Malt Carafa II | Weyermann | Grains | - | 1150 EBC | 6.7 % | - |
350 g | Malt Carapils | Weyermann | Grains | - | 4 EBC | 5.2 % | - |
350 g | Malt Caramunich II | Weyermann | Grains | - | 120 EBC | 5.2 % | - |
300 g | Malt Orge Torréfié (Roasted Barley) | Malterie du Château | Grains | - | 1150 EBC | 4.5 % | - |
230 g | Flocons d'Avoine | Grains | - | 1 EBC | 3.4 % | - |
Quantité | Nom | Forme | Alpha | Addition | Temps | IBU | Coût total |
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35 g | Nugget | Pellets | 13.0 % | Ébullition | 60 minutes | 51.5 | - |
Quantité | Nom | Laboratoire | Forme | Coût total |
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22 g | US-05 Safale American | DCL/Fermentis | Sèche | - |
Spice Addition #1—Steep in whirlpool ½ habanero chile, dried, chopped 4 whole guajillo chiles, dried, chopped 2 whole ancho chiles, dried, chopped 2 oz (57 g) Saigon Cassia Cinnamon chips or sticks
Spice Addition #2—Post Fermentation “Dry Spicing”
¼ habanero chile, dried, chopped
0.5 oz (14 g) Saigon Cassia Cinnamon chips or sticks
1 oz (28 g) cacao nibs