Quantité | Nom | Malterie | Forme | Addition | Couleur | Proportions | Coût total |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3 kg | Maris Otter (Crisp) | Crisp | Grains | - | 7 EBC | 78.5 % | - |
300 g | Chocolate Malt (Thomas Fawcett) | Thomas Fawcett & Sons | Grains | - | 1000 EBC | 7.9 % | - |
250 g | Caramel/Crystal Malt - 150 | Bairds | Grains | - | 147 EBC | 6.5 % | - |
150 g | Roasted Barley (Crisp) | Crisp | Grains | - | 1369 EBC | 3.9 % | - |
120 g | Wheat, Torrified (Thomas Fawcett) | Thomas Fawcett & Sons | Grains | - | 3 EBC | 3.1 % | - |
Quantité | Nom | Forme | Alpha | Addition | Temps | IBU | Coût total |
---|---|---|---|---|---|---|---|
12 g | Centennial | Pellets | 10.0 % | Ébullition | 90 minutes | 19.2 | - |
18 g | Willamette | Pellets | 5.5 % | Ébullition | 30 minutes | 10.9 | - |
30 g | Willamette | Pellets | 5.5 % | Ébullition | 5 minutes | 4.5 | - |
Quantité | Nom | Addition | Temps | Coût total |
---|---|---|---|---|
500 ml | Whirlfloc Tablet | Ébullition | 15 minutes | - |
Quantité | Nom | Laboratoire | Forme | Coût total |
---|---|---|---|---|
0 g | WLP004 Irish Ale Yeast | White Labs | Liquide | - |
Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).