Quantité | Nom | Malterie | Forme | Addition | Couleur | Proportions | Coût total |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2.5 kg | Pilsner (2 Row) Bel | Grains | Empâtage | 3 EBC | 47.2 % | - | |
1.1 kg | Pale Malt (6 Row) US | Grains | Empâtage | 3 EBC | 20.8 % | - | |
900 g | Oats, Flaked | Grains | Empâtage | 1 EBC | 17 % | - | |
400 g | Rice, Flaked | Grains | Empâtage | 1 EBC | 7.5 % | - | |
400 g | Wheat, Flaked | Grains | Empâtage | 3 EBC | 7.5 % | - |
Quantité | Nom | Forme | Alpha | Addition | Temps | IBU | Coût total |
---|---|---|---|---|---|---|---|
20 g | Chinook | Pellets | 13.0 % | Ébullition | 60 minutes | 32.8 | - |
20 g | Ahtanum | Pellets | 6.0 % | Ébullition | 10 minutes | 5.1 | - |
15 g | Amarillo | Pellets | 9.2 % | Ébullition | 10 minutes | 5.8 | - |
15 g | Simcoe | Pellets | 13.0 % | Ébullition | 10 minutes | 8.2 | - |
50 g | Amarillo | Pellets | 9.2 % | Houblonnage à cru | 5 jours | 0 | - |
50 g | Citra | Pellets | 12.0 % | Houblonnage à cru | 4 jours | 0 | - |
15 g | Motueka | Pellets | 7.0 % | Houblonnage à cru | 4 jours | 0 | - |
15 g | Simcoe | Pellets | 13.0 % | Houblonnage à cru | 4 jours | 0 | - |
Quantité | Nom | Laboratoire | Forme | Coût total |
---|---|---|---|---|
50 ml | US-05 Safale American | DCL/Fermentis | Sèche | - |
American ale yeast that produces well balanced beers with low diacetyl and a very clean, crisp end palate. |
Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).