Originally a collaboration with Shamrock Brewing Co. Intense pure liquid cacao flavors swirl with popping coconut aromas, all supported by a semi-sweet porter made from loads of our dark chocolate and extra dark caramel malt. This limited release specialty comes around once a year to satisfy that sweet tooth, so get ’em while you can before they disappear. Source: BYO Magazine
Quantité | Nom | Malterie | Forme | Addition | Couleur | Proportions | Coût total |
---|---|---|---|---|---|---|---|
5 kg | Malt Pale Ale | Malterie du Château | Grains | - | 6 EBC | 83.1 % | - |
560 g | Malt Crystal | Malterie du Château | Grains | - | 150 EBC | 9.3 % | - |
330 g | Malt Black | Malterie du Château | Grains | - | 1300 EBC | 5.5 % | - |
130 g | Malt Pilsen 6RH | Malterie du Château | Grains | - | 3 EBC | 2.2 % | - |
Quantité | Nom | Forme | Alpha | Addition | Temps | IBU | Coût total |
---|---|---|---|---|---|---|---|
7 g | Rakau (Alpharoma) | Pellets | 10.3 % | Ébullition | 80 minutes | 10.3 | - |
10 g | Simcoe | Pellets | 11.0 % | Ébullition | 80 minutes | 15.7 | - |
Quantité | Nom | Addition | Temps | Coût total |
---|---|---|---|---|
750 ml | Chocolat maison | Secondaire | 7 jours | - |
300 g | Coco saichée | Secondaire | 7 jours | - |
Quantité | Nom | Laboratoire | Forme | Coût total |
---|---|---|---|---|
11 g | US-05 Safale American | DCL/Fermentis | Sèche | - |
En secondaire ajouter chocolat et coco